Αγαπημένα
Αγαπημένα
Το Προφίλ μου
Είσοδος/Εγγραφή
Το Προφίλ μου
0,00
0 Αντικείμενα 0,00

No products in the cart.

pattern light
Τηλ. Παραγγελίες 26610 24845
Το Προφίλ μου
0 Αντικείμενα 0,00

No products in the cart.

Σχετικά με Εμάς

Παιχνίδια που τα παιδιά θα αγαπήσουν.

Τόσο το φυσικό κατάστημα (Γαϊτανάκι Κέρκυρα) όσο και το Online Shop (puppets.com.gr)  με γνώμονα το ποιοτικό και εναλλακτικό παιχνίδι χαράσσουν τη δική τους φιλοσοφία στον χώρο, προσφέροντας φιλικά προς το παιδί και το περιβάλλον παιχνίδια. Αυτό που διαφοροποιεί το Γαϊτανάκι, αλλά και το puppets.com.gr είναι η αγάπη και το μεράκι της ιδιοκτήτριας για το παιδικό παιχνίδι. Στόχος της είναι τα παιχνίδια να ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες, στα ενδιαφέροντα και στις δεξιότητες του κάθε παιδιού

pattern light
Η Φιλοσοφία μας
01

Ποιότητα

Ποιοτικά παιχνίδια από τις μεγαλύτερες και αναγνωρισμένες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως.

02

Διάρκεια Ζωής

Επιλεγμένα παιχνίδια από υλικά που αντέχουν στον χρόνο και τα παιδιά σας θα αγαπήσουν.

03

Χαρά

Τα παιχνίδια προσφέρουν χαρά και σκοπός του eshop μας είναι να προσφέρουμε μοναδικά παιχνίδια στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Το Κατάστημα

Γαϊτανάκι Κέρκυρα

Το Γαϊτανάκι εδώ και χρόνια έχει ταυτίσει το όνομά του με το ποιοτικό, εκπαιδευτικό και οικολογικό παιχνίδι. Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά, επιλέγουμε τα καλύτερα παιχνίδια για την ψυχοσωματική τους ανάπτυξη. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που το κατάστημά μας αποτελεί την πρώτη επιλογή για εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές, γιατρούς, δασκάλους ειδικής αγωγής και γενικότερα, για οποιονδήποτε αγαπά το καλό παιχνίδι.

Η συλλογή μας αριθμεί περισσότερους από 15.000 αποκλειστικά ευρωπαϊκής προέλευσης κωδικούς. Όλοι είναι διαλεγμένοι ένας προς ένας με στόχο να προσφέρουμε ποιοτικά παιχνίδια και αξέχαστα δώρα. Στο κατάστημα μας, θα βρείτε μερικά από τα πιο καλαίσθητα ξύλινα παιχνίδια, τα οποία θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι και θα ξετρελάνουν τους γονείς τους, καθώς πέρα από τη χρηστική τους αξία, διακοσμούν ευφάνταστα το παιδικό δωμάτιο. Ορισμένοι από τους σημαντικότερους συνεργάτες είναι μεταξύ άλλων οι εταιρείες: Plan Toys, Le Toy Van, Siku, Moulin Roty, Egmond toys και πολλές άλλες.

Κατηγορίες Παιχνιδιών

Μερικές από τις κατηγορίες παιχνιδιών που θα βρείτε στο online shop παιχνιδιών puppets.com.gr

Η δεσμευση μας

Το Γαϊτανάκι είναι το σήμα κατατεθέν της οδού Αγίων Πάντων και αποτελεί τόπο συνάντησης μικρών και μεγάλων. Είναι αδύνατον, περνώντας από το καντούνι να μην σταματήσετε να χαζέψετε την παραμυθένια βιτρίνα με τα κουκλόσπιτα, τα ξύλινα αλογάκια, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της Plan Toys, τις μαριονέττες και να μην παίξετε έστω και για λίγο με τις απίθανες σβούρες. Πλέον με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, puppets.com.gr, θα μπορείτε να αποκτήσετε τα μοναδικά μας παιχνίδια όπου και αν βρίσκεστε.

Φυσικά, μη τοξικά, οικολογικά

Χωρίς κόλλα φορμαλδεϋδης

Χρώματα Νερού

Ανθεκτικό με μεγάλη διάρκεια ζωής